Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei gospodării din localitatea Gostinu au fost afectate de un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Trei gospodării au fost afectate duminică de un incendiu izbucnit în localitatea Gostinu de la un scurtcircuit, informează ISU Giurgiu.

"În această după-amiază, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Gostinu, judeţul Giurgiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, o cisternă de la Detaşamentul de pompieri Giurgiu şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Punctul de Lucru Călugăreni, potrivit agerpres.ro

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la două locuinţe şi anexele acestora, iar focul cuprindea şi a treia gospodărie", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Potrivit acesteia, incendiul a fost localizat de pompierii ajunşi la faţa locului, iar în urma acestuia au ars acoperişul locuinţei de la care a izbucnit incendiul, tavanul locuinţei învecinate, aparate electrocasnice, mai multe anexe gospodăreşti din trei curţi, opt tone de lemn de foc, dar şi două tone de grâu şi 500 de kilograme de porumb.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state .

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că un scurtcircuit a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.