Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei israelieni au fost ucişi într-un atac produs în apropierea unei colonii din Cisiordania

captură youtube.com
cisiordania, israel, protest, conflict, palestinieni

Cel puţin trei cetăţeni israelieni au fost ucişi, iar alţii au fost răniţi într-un atac comis marţi de un militant palestinian în apropierea coloniei evreieşti Ariel, situată în nordul Cisiordaniei, anunţă serviciile de securitate israeliene.

Atacul a avut loc într-o staţie de alimentare cu carburanţi situată în apropierea coloniei evreieşti Ariel, la aproximativ 45 de kilometri nord de oraşul Ramallah.

Un militant palestinian a atacat cu un cuţit mai mulţi cetăţeni israelieni. Trei au fost ucişi, iar alţi patru au fost răniţi în atac, afirmă oficiali israelieni citaţi de site-ul Ynetnews.com.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de militari israelieni în timp ce încerca să fugă cu un vehicul.

Individul a fost identificat ca fiind Muhammad M. S., în vârstă de 18 ani, un palestinian din Cisiordania care avea permis de muncă în Israel şi lucra la o fabrică.

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de incidente de securitate produse în Israel şi în Cisiordania. Luni, o femeie palestiniană în vârstă de 19 ani suspectată că încerca să atace cu un vehicul militari israelieni a fost împuşcată mortal în localitatea palestiniană Beitunia.

Tensiunile dintre israelieni şi palestinieni s-au amplificat în ultimul an. În ultimele luni, militanţi islamişti au atacat de nenumărate ori posturi militare israeliene din Cisiordania, pe fondul furiei privind prezenţa israeliană şi activităţile de colonizare. De asemenea, la începutul anului au avut loc o serie de atacuri în Israel, soldate cu zeci de morţi şi răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.