Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi violenţe care pun capăt unei pauze în conflictul israeliano-palestinian: trei israelieni răniți în Cisiordania sâmbătă

AFP
cisiordania

Trei israelieni au fost răniţi sâmbătă în Cisiordania ocupată într-un atac deliberat cu o maşină al cărui presupus autor a fost ucis de soldaţi, un nou episod de violenţă după un calm relativ, notează AFP, citat de Agerpres.

Cu mai puţin de 24 de ore înainte, poliţia israeliană a împuşcat mortal un arab israelian care, potrivit acesteia, a "atacat brusc" membri ai forţelor de ordine, a luat pistolul unuia dintre ei şi a tras două gloanţe care nu au atins pe nimeni în Oraşul Vechi din Ierusalim.

Aceste noi violenţe pun capăt unei relative pauze în conflictul israeliano-palestinian, de la începutul lunii de post musulman a Ramadanului în urmă cu zece zile.

Armata israeliană a indicat că un "terorist" a comis un atac cu maşina în apropiere de Beit Ummar, în sudul Cisiordaniei, înainte de a fi neutralizat. Un purtător de cuvânt a confirmat ulterior pentru AFP că acesta a fost decedat.

Potrivit Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii, trei israelieni au fost răniţi, dintre care unul grav.

Într-un comunicat, Autoritatea Palestiniană l-a identificat pe bărbatul ucis drept Mohammed Baradyah, un palestinian de 23 de ani. Beit Ummar este situat în sudul Cisiordaniei, un teritoriu palestinian ocupat de Israel din 1967, reaminteşte AFP

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.