Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei marocani şi un sirian au fost depistaţi de polițiști, ascunşi într-un camion, la PTF Giurgiu-Ruse

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Trei marocani şi un sirian cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, în timp ce încercau să intre în România într-un camion încărcat cu aragazuri din Turcia pentru România.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca DAF, înmatriculat în România, un cetăţean român în vârstă de 63 de ani care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, aragazuri, din Turcia pentru o societate din România. Procedând la verificarea mijlocului de transport poliţiştii de frontieră români şi bulgari au observat că prelata semiremorcii este secţionată şi lipită, fapt pentru care au procedat la deschiderea compartimentului de marfă. În urma controlului amănunţit, printre marfa transportată au fost descoperite ascunse patru persoane de sex masculin", se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu, conform Agerpres.ro.

Citește și: Angajații de la Ford intră în șomaj tehnic: peste 6000 de oameni vor primi salarii mai mici

În cadrul cercetărilor preliminare poliţiştii de frontieră au stabilit că trei bărbaţi sunt din Maroc şi unul din Siria.

Migranţii, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, au declarat că s-au urcat în semiremorca camionului, fără ştirea şoferului, într-o parcare din Bulgaria şi au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.