Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei mașini implicate într-un accident pe DN 2, în Vrancea: Traficul este blocat

accident rutier

Traficul a fost blocat, vineri seara, pe DN 2 - E85, în localitatea Popeşti, în urma unui accident grav, soldat cu două victime, dintre care una încarcerată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

UPDATE vineri, 10 martie 2023, ora 21:06

"Poliţiştii Serviciului Rutier intervin pe Drumul Naţional 2 - E85, în localitatea Popeşti, la un accident rutier grav. Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj şi un alt autoturism care circula din spate. Primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism. Un pasager din autoturismul care efectua virajul a fost rănit grav, iar o altă persoană a fost rănită uşor", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, în urma accidentului rutier, o femeie de 50 de ani a rămas încarcerată.

"SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în zona Popeşti, în care au fost implicate două autoturisme şi o camionetă. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2 cu asistent, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de descarcerare. A fost identificată o victimă de sex feminin, de 50 ani, cu politraumatism prin accident rutier, inconştientă, preluată de echipajul SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Știrea inițială

Trei maşini sunt implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea, pe DN 2, traficul fiind blocat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 2 Râmnicu Sărat – Focşani, în zona localităţii Urecheşti, judeţul Vrancea, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că o persoană a fost rănită, primind îngrijiri medicale la locul incidentului.

Se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor producerii evenimentului rutier, scrie news.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.