Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei membri ai cabinetului Trump ar putea fi demişi în curând - surse

trump semneaza

Trei membri ai cabinetului Trump, respectiv șeful Statului Major John Kelly, secretarul de securitate internă, Kirstjen Nielsen, și secretarul de interne Ryan Zinke, ar putea fi demişi în curând, au declarat surse familiarizate cu discuțiile interne din administrația republicană, relatează Reuters preluat de mediafax.

Vezi și: Lovitură de teatru în privința Elenei Udrea! Decizie CRUCIALĂ - Când și cine o poate ELIBERA

Procurorul General Jeff Sessions a fost forțat de Trump să demisioneze săptămâna trecută, la doar câteva ore după rezultatele alegerilor din 6 noiembrie, care au conferit democraţilor controlul majorității Camerei Reprezentanților.

În primele 22 de luni ale mandatului lui Trump au avut loc șocuri frecvente. Un studiu realizat în acest an de către institutul Brookings, a constatat că Trump a avut cea mai mare fluctuaţie de a personalului dintre ultimii cinci președinți.

Într-o mișcare neobișnuită, au declarat surse, Trump a fost de asemenea gata să o concedieze pe Mira Ricardel, consultant adjunct al securității naționale, la cererea soției sale, Melania Trump, după o confruntare între cele două privind recenta călătorie a primei doamne în Africa.

Acum Trump doreşte să o demită şi pe Nielsen, a reclarat o sursă apropiată Casei Albe. Nielsen a preluat funcția după ce Trump l-a desemnat pe Kelly șeful său de cabinet. Dar acum președintele intenționează să scape de ambii, a afirmat sursa.

Zinke a fost cercetat pentru mai multe controverse legate de etică, inclusiv călătorii și afaceri, în statul său de origine din Montana, punând la îndoială cât timp va mai rămâne la conducerea agenției.

O decizie definitivă asupra viitorului său ar putea fi amânată pentru săptămâna viitoare. El este programat să călătorească în California miercuri și joi pentru a vizita comunitățile afectate de incendii mortale, a informat marți Departamentul de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.