Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore în judeţul Giurgiu

coronavirus covid-19 covid

Numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu COVID 19 în judeţul Giurgiu a ajuns marţi la 34, cu trei mai mult faţă de ziua precedentă, când erau înregistrate 31 de cazuri potrivit Agerpres.

"În judeţul Giurgiu sunt 34 de cazuri confirmate, cu trei mai multe faţă de 31, înregistrate luni, 6 aprilie, în carantină instituţionalizată sunt 351 de persoane, cu nouă mai multe faţă de 342 înregistrate ieri, iar în autoizolare la domiciliu sunt 1.266 de persoane, cu 109 mai puţine ca în urmă cu 24 de ore, când erau 1.375 de persoane în autoizolare. Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică. În ultimele 24 de ore, 188 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare şi şapte persoane pe cel de carantinare', se arată într-un comunicat de presă emis marţi de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

În contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19 în judeţul Giurgiu au acţionat în ultimele 24 de ore 204 poliţişti, 73 de jandarmi, 14 militari şi 17 poliţişti locali, care au verificat 999 de persoane cu privire la modul de respectare a măsurilor de izolare, inclusiv persoanele care locuiesc în aceeaşi locaţie cu acestea, 63 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă, au legitimat 863 de persoane şi verificat 462 de autoturisme, fiind aplicate 174 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 420.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.