Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei oameni au murit, iar 8 au fost răniți, în Veneția

venetia

Trei oameni au murit şi opt au fost răniţi uşor vineri seară şi sâmbătă în două accidente ale unor ambarcaţiuni în laguna Veneţia, au anunţat pompierii italieni, relatează AFP.

Chiar înainte de miezul nopţii de vineri, o ambarcaţiune cu patru tineri la bord care se întorceau de la o petrecere a intrat în coliziune cu o barcă de pescari care staţiona pe canalul San Nicolo di Lido, la intrarea în lagună, scrie agerpres.ro.

Doi pescari şi-au pierdut viaţa în accident, ambii în vârstă de 69 de ani şi care locuiau în Veneţia, oraş care este vizitat de peste 20 de milioane de turişti pe an.

Unul dintre cei doi pescari a fost scos din apă şi a murit în timp ce era transportat la spital, în timp ce cadavrul celui de al doilea a fost găsit după ceva mai mult de o oră de căutări.

Potrivit presei italiene, cei patru tineri - doi băieţi şi două fete, toţi veneţieni - au fost uşor răniţi. Ei nu prezentau niveluri de alcoolemie excesive şi este posibil ca drama să fi fost cauzată de viteza prea mare, de un moment de neatenţie sau de un deficit de iluminare a uneia dintre cele două ambarcaţiuni.

Sâmbătă după-amiază, un val neobişnuit a răsturnat o altă barcă în care se aflau cinci persoane în sudul lagunei.

Pasagerii au fost repede recuperaţi de numeroasele ambarcaţiuni prezente în zonă, dar unul dintre ei, un bărbat de 76 de ani dintr-o localitate învecinată, a murit în accident, în timp ce ceilalţi patru au fost răniţi uşor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.