Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei parlamentari USR îi cer DEMISIA lui Nicolae Ciucă, după dezvăluirile despre teza sa de doctorat: 'Nu există altă ieșire onorabilă decât demisia'

USR PLUS
usr plus

Trei parlamentari din partea USR îi cer demisia premierului Nicolae Ciucă, după dezvăluirile privind teza sa de doctorat. Este vorba despre Silviu Dehelean, Simona Spătaru și Emanuel Ungureanu. Cei trei susțin că premierul trebuie să ofere explicații despre propria teză de doctorat, având în vedere că jurnalista Emilia Șercan susține că teza e plagiată.

Silviu Dehelean, deputat de Bihor, pe pagina sa de Facebook: „Jurnalista Emilia Șercan a descoperit că premierul României Nicolae Ciucă a plagiat în teza sa de doctorat în Științele Militare. Nu există altă ieșire onorabilă decât demisia, nu pentru el, ci pentru România. Exercițiul sacrificiului personal pentru țară ar trebui să fie în fișa de post a oricărui militar. Plagiatul este furt intelectual, dar tot o nelegiuire. Verificarea lucrărilor științifice ale demnitarilor numiți în funcții este o necesitate. Nu este prima oară când România are un prim-ministru care a plagiat, dar trebuie să fie ultima oară.”

Simona Spătaru, senator din partea USR PLUS, pe pagina ei de Facebook „Premierul Nicolae Ionel Ciucă trebuie să explice dacă lucrarea sa de doctorat este plagiată și, dacă da, trebuie să își dea demisia de onoare și să returneze statului român toate privilegiile și beneficiile pe care le-a avut datorită acestui titlu academic.

Emanuel Ungureanu, deputat USR de Buzău, pe pagina lui de Facebook: „RUȘINE! Un alt plagiator în fruntea țării. După Ponta, a venit rândul lui Ciucă, prim-ministru, omul eternului securistan românesc. În țara asta nu contează cum ți-ai construit cariera, epoleți să ai... România este roasă de impostură. Felicitări pentru investigație, Emilia Șercan! E inutil să-i ceară cineva demisia de onoare lui Ciucă. Sub epoleții românești nu crește așa ceva...”

Context

Jurnalista Emilia Șercan a studiat lucrarea de doctorat a premierului Nicolae Ciucă și arată faptul că aceasta ar avea părți întregi copiate din alte lucrări de doctorat: mai multe aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.