Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost rănite și una a fost prinsă sub o mașină de gunoi după ce autospeciala de colectare a deșeurilor s-a ciocnit cu o autocisternă, în Giurgiu

facebook.com
accident tir

Trei persoane au fost rănite și una a fost prinsă sub o mașină de gunoi după ce autospeciala de colectare a deșeurilor s-a ciocnit cu o autocisternă care transporta sodă caustică, în localitatea Schitu, județul Giurgiu, conform Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Giurgiu, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu transmis, luni, la autocisterna care transporta sodă caustică nu au fost raportate scurgeri.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

„Pe DN 5 B, în localitatea Schitu, județul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă, încărcată cu sodă caustică, condusă de un cetățean bulgar de 47 ani si o mașină de colectare a deșeurilor, condusă de un bărbat de 50 ani, din localitatea Roata. A rezultat vătămarea corporală a șoferului autospecialei de colectare a deșeurilor și a unui lucrător din aceasta, un bărbat de 45 de ani, care au fost transportați la o unitate sanitară pentru acordarea de îngrijiri. O a treia victimă, din autospecială, a refuzat transportul la spital. La autocisternă nu au fost raportate scurgeri”, se arată în comunicat.

Polițiștii giurgiuveni au subliniat că traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers iar din primele cercetări a rezultat faptul că autospeciala de colectare a deșeurilor a pătruns, la coborâre, pe contrasens. în condițiile unui drum în curbă și a intrat în cliziune cu autocisterna.

Reprezentanții ISU Giurgiu au declarat la rândul lor că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un echipaj CBRN, descarcerarea ușoară și descarcerarea grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, precum și o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

”Patru persoane au fost implicate în accident, dintre care una a rămas prinsă sub autospeciala de transport deșeuri. Aceasta a fost extrasă conștientă și predată unui echipaj SAJ. În urma accidentului, intervenția echipajului CBRN nu a mai fost necesară”, au arătat pompierii de la ISU Giurgiu.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.