Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor din Dâmbovița la hoţi de lemne din pădure

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Trei persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de miercuri din Dâmboviţa la persoane bănuite de braconaj cinegetic, tăiere şi sustragere de material lemnos, informează IPJ Dâmboviţa.

"Faţă de trei persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa, urmând ca mâine, 14 aprilie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive", precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţişti dâmboviţeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au efectuat, miercuri, 15 percheziţii domiciliare, în judeţul Dâmboviţa, iar 14 persoane au fost conduse la audieri.

"Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi tăiat şi sustras material lemnos din fondul forestier naţional. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, 3 arme de vânătoare, 20 de cartuşe, 3 motoferăstraie, 10 kilograme de carne de vânat, 5 telefoane mobile, 10 metri cubi de material lemnos şi 4 autovehicule", a anunţat IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.