Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane din Satu Mare sunt cercetate pentru trafic de droguri: vindeau substanțe cu efectiv psihoactiv tinerilor, inclusiv elevilor

arestat bun

Trei persoane din Satu Mare sunt cercetate pentru trafic de droguri, fiind suspectate că vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor, inclusiv elevi. Unul dintre suspecţi a fost prins în flagrant.

”La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunilor de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, a transmis, marţi, Poliţia Română, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au surprins în flagrant delict, în municipiul Satu Mare, un bărbat, în timp ce comercializa o substanţă cristalină cu efect psihoactiv 3-CMC.

”În cauză s-a reţinut că, în perioada februarie – martie a.c., bănuiţii au comercializat, în mod repetat, diverse cantităţi de substanţe cu efecte psihoactive, către consumatori, inclusiv elevi, din oraşul Carei”, a mai transmis Poliţia Română.

Ulterior acţiunii de prindere în flagrant delict, poliţiştii au făcut 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, în urma cărora au fost identificate mai multe doze de 3-CMC, un pistol neletal cu gaze, suspus autorizării, o armă cu aer comprimat, aproximativ 500 de alice calibrul 4,5 mm şi mai multe telefoane mobile.

”Trei bărbaţi, din judeţul Satu Mare, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare, în vederea audierii. În cursul zilei de astăzi, 4 aprilie, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunerea de arestare preventivă a doi dintre bănuiţi, pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.