Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane, rănite după ce un recipient cu carburant a luat foc şi s-a extins la un autoturism

masina foc

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un recipient în care era depozitat carburant a luat foc, în condiţii care nu au fost stabilite încă, iar flăcările s-au extins la un autoturism. Cei trei sunt transportaţi la spital, primele date arătând că au arsuri de gradele unu şi doi, potrivit news.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în localitatea prahoveană Ceraşu. Iniţial, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autovehicul. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul a pornit de la un recipient în care se afla carburant şi care s-a aprins în condiţii care nu au fost stabilite încă.

Focul a rănit trei persoane şi s-a extins la un autoturism, afectând o anvelopă şi vopseaua de la una dintre aripile maşinii.

Cei trei au reuşit să stingă incendiul înainte de sosirea pompierilor, însă au fost răniţi, primele date arătând că au arsuri de gradele unu şi doi. Toţi trei au fost urcaţi într-un autoturism, fiind transportaţi la spital.

Totodată trei echipaje medicale de la ambulanţă au fost trimise să îi preia pe răniţi şi să continue drumul spre spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.