Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane rănite la Valea Sării după ce un tânăr nu a oprit la indicatorul Stop

ISU Suceava
accident masina
"La data de 8 ianuarie, ora 20,50, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe raza comunei Valea Sării. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, rezultă că un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din comuna Colacu, comuna Valea Sării, către DN 2D, ar fi pătruns pe drumul naţional fără a respecta semnificaţia indicatorului STOP, intrând astfel în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un bărbat din municipiul Focşani, care se deplasa pe direcţia Tulnici - Focşani. A rezultat rănirea a trei persoane, pasagere în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, cele trei victime au fost transportate la Spitalul Vidra şi ulterior transferate la Spitalul Judeţean Focşani.

"La accident s-a deplasat un echipaj de urgenţă tip B2 cu asistent şi un echipaj de prim ajutor SMURD. Au fost identificate trei victime conştiente, neîncarcerate. Prima victimă, în vârstă de 52 ani, a suferit un traumatism de coloană vertebrală regiunea lombară şi un traumatism al membrelor inferioare. Alte două victime, în vârstă de 24 de ani şi respectiv 50 de ani, au suferit traumatisme cranio-faciale. Cele trei victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Vidra, de unde medicul de gardă a solicitat transferul victimelor la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.