Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei proxeneţi care racolau minore prin metoda loverboy, reţinuţi de DIICOT

trevisotoday.it
prostitutie proxeneti
"În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu vara anului 2019, două persoane vătămate (dintre care una minoră la momentul comiterii faptelor) au fost recrutate prin inducere în eroare (folosind metoda loverboy), adăpostite şi transportate pe raza judeţelor Ilfov, Sibiu şi a municipiului Bucureşti, în scopul exploatării sexuale, prin obligare la practicarea prostituţiei. În acest sens, persoanelor vătămate le-au fost create conturi pe site-urile de specialitate în vederea atragerii potenţialilor clienţi, sumele de bani obţinute de acestea fiind însuşite de inculpaţi. De asemenea, cu privire la doi dintre inculpaţi s-a reţinut că au înlesnit practicarea prostituţiei de către o a treia persoană vătămată, minoră la momentul comiterii faptelor, obţinând sume de bani în urma acestei activităţi", a transmis miercuri DIICOT, într-un comunicat de presă.

Cei trei proxeneţi vor fi duşi miercuri la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Bucureşti şi al jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum şi de toate drepturile şi măsurile de protecţie prevăzute de Codul de procedură penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.