Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei românce au rămas în competiția de simplu de la Wimbledon: Ana Bogdan, Sorana Cîrstea au ajuns în turul 3/ Irina Begu mai are de jucat în turul 2

Wimbledon

Trei românce au rămas în competiția de simplu la Wimbledon, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea ajungând până în turul 3, iar Irina Begu mai are de jucat în turul 2. Bogdan și Begu joacă vineri, dificultățile provocate de ploaie ducând la partide jucate în zile consecutive de către unii sportivi.

Irina Begu a reușit joi să obțină calificarea, după un meci cu Rebecca Marino, ce s-a întins teoretic pe durata a trei zile, după ce marți a fost amânată din cauza ploii, iar miercuri din cauza lipsei de vizibilitate.

În turul doi, Begu se va confrunta vineri de la ora 13.00 cu rusoaica Anna Blinkova (40 WTA), în fața căreia a pierdut un meci pe iarbă, în 2017, dar a și câștigt altele două pe hard. O eventuală calificare i-o poate aduce apoi ca adversară în turul 3 pe favorita numărul doi a turneului, bielorusa Aryna Sabalenka, cea care joacă în turul doi cu franceza Varvara Graceva.

Irina Begu va debuta vineri și în proba de dublu feminin, unde face pereche cu ucraineana Anhelina Kalinina, urmând să întâlnească de la ora 18.00 perechea Guarachi/Routliffe.

Puțin mai târziu, vineri, Ana Bogdan (57 WTA) se luptă pentru a-și îmbunătății cea mai bună performanță a carierei la un Grand Slam, întâlnind-o în turul 3 pe ucraineanca Lesia Tsurenko (WTA 60).

În confruntările directe, cele două se află la egaliate, cu câte o victorie, cea mai recentă aparținându-i româncei, în 2022, la Praga.

Partida începe nu mai devreme de ora 15.00, posibil chiar mai târziu, fiind precedată pe terenul 14 de un meci din competiția masculină.

În proba de dublu feminin mai evoluează vineri și Gabriela Ruse, alături de Marta Kostyiuk, acestea întâlnind de la ora 16.00 perechea Peterson/Schmiedlova, dar și Monica Niculescu și partenera ei Nadia Podoroska, cu un meci împotriva perechii slovace Hruncakova/ Mihalikova, în jurul orei 17.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.