Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei sirieni şi un irakian au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre ilegal în România prin PTF Giurgiu

NEWS.ro
migranti irak

Trei sirieni şi un irakian cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre ilegal în România prin PTF Giurgiu, ascunşi în compartimentele de marfă ale unor tiruri ce transportau elemente metalice din Turcia pentru Ucraina.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul specific asupra a două autocamioane, conduse de doi cetăţeni ucraineni, cu vârste de 47, respectiv 49 de ani, care transportau elemente metalice din Turcia în Ucraina. Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că una din semiremorci avea sigiliul asigurator rupt şi lipit, iar cealaltă avea şnurul asigurator rupt şi prins cu un ac. În urma controlului amănunţit efectuat în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperite câte două persoane de sex masculin", se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

La cercetări a fost stabilit faptul că cele patru persoane descoperite sunt doi minori sirieni, ambii de 15 ani, un tânăr sirian de 18 ani şi un irakian de 19 ani. Asupra acestora nu au fost găsite documente care să le ateste identitatea.

Conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză, şoferii şi mijloacele de transport au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.