Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei suspecţi, reţinuţi de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Doi români şi un cetăţean german au fost reţinuţi pentru 30 de zile după ce procurorii DIICOT au efectuat miercuri, 10 octombrie, mai multe percheziţii domiciliare. Cei trei sunt acuzaţi că au săvârşit infracţiunea de trafic de droguri de risc.

"S-a reținut faptul că inculpatul ALTSTADTER CRISTIAN LOREDAN, cetățean german de origine română, împreună cu alți doi cetățeni români - ILINCA IOAN BOGDAN și BÎRNAZ CONSTANTIN ADRIAN – au dezvoltat o activitate prodigioasă pe linia traficului cu droguri de risc, întreținând pe raza jud.Timiș mai multe culturi de cannabis, pe care, după recoltare, le uscau, tratau și ambalau într-o locație situată pe raza loc.Blajova, jud.Timiș. Ulterior, cantitățile de cannabis erau comercializate en-gros, în cantități de minim jumătate de kilogram, către un cerc de dealeri din Mun.Timișoara.

În data de 09.10.2017 a fost organizat un flagrant, inculpații fiind depistați deținând asupra lor cca.1 kg droguri de risc – cannabis.

În noaptea de 09/10.10.2017 au fost efectuate percheziții domiciliare autorizate la un număr de 5 (cinci) locații aparținând inculpaților, fiind depistate alte cantități de droguri (circa 6 kg cannabis).

Ulterior, în cursul zilei de 10.10.2017, a fost efectuată o percheziție domiciliară și la locația situată pe raza loc.Blajova, jud.Timiș, unde a fost descoperită o cantitate de circa 200 sute de kilograme de muguri cannabis (pregătită pentru comercializare), precum și câteva sute de plante în curs de recoltare (cantitatea totală aferentă acestora urmând a fi stabilită în urma recoltării).

De asemenea, la data de 11.10.2017, la limita județelor Timiș și Caraș-Severin, au fost identificate alte patru culturi de cannabis, care la acest moment se află în curs de cântărire, cantitatea fiind estimată la ordinul câtorva tone.", se arată în comunicatul DIICOT.

Citeşte şi: România s-a cutremurat, din nou, joi dimineață .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.