Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri au ajuns la spital, după ce au ieșit în decor cu mașina

Trei tineri au ajuns la spital cu diverse traumatisme, în urma unui accident produs duminică dimineaţă la ieşirea din Focşani spre Boloteşti.

''Astăzi, la ora 06,06, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier la ieşire din Focşani spre Boloteşti - un autoturism a ieşit în decor. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2 cu medic, un echipaj SAJ tip B 2 cu asistent şi un echipaj SMURD de prim ajutor'', informează SAJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au identificat trei victime conştiente, autoevacuate din autoturism, scrie agerpres.ro.

Echipajul cu medic a preluat un adolescent de 17 ani cu traumatism de coloană lombară, care a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean Focşani - Unitatea de Primiri Urgenţe.

Echipajul cu asistent a preluat a doua victimă - un tânăr de 19 ani, cu traumatism cranio-facial, monitorizat şi transportat la UPU, iar echipajul SMURD a dus la spital un băiat de 19 ani cu traumatism cranio-facial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.