Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri din Galați au fost reținuți după o altercație în centrul orașului: Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi din municipiul reşedinţă au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă după o altercaţie stradală în urma căreia alte trei persoane au ajuns la spital, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Războieni din municipiul Galaţi, în dreptul unui imobil, are loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au intervenit, reuşind să aplaneze conflictul înainte ca acesta să escaladeze.

Citește și: EXCLUSIV Reclamă halucinantă: ‘Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile’

În urma verificărilor a reieşit că, în timpul altercaţiei, un tânăr de 24 ani ar fi distrus cu o lopată parbrizul unui autoturism, parcat pe strada respectivă. Acesta şi alţi doi bărbaţi, de 29 şi 39 ani, au fost transportaţi la spital.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 ani, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.