Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri l-au tâlhărit pe un livrator de mâncare: comanda era de 200 de lei

https://dbonline.ro/
Pachete mancare

Trei tineri cu vârste între 18 şi 14 de ani, care ar fi ameninţat cu un cuţit un livrator al unei firme de catering şi l-ar fi deposedat de pachetul cu alimente, au fost reţinuţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au reţinut trei tineri cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

"La data de 29 martie, poliţiştii au reţinut trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, bănuiţi că ar fi deposedat de bunuri, prin acte de violenţă, în cursul nopţii, un bărbat de 43 de ani, în timp ce acesta livra mâncare, la o adresă din municipiu. În fapt, poliţiştii au fost anunţaţi în cursul nopţii, de dispecerul unei firme de catering, cu privire la faptul că unul dintre livratori, în timp ce livra o comandă de 200 de lei, ar fi fost deposedat de alimente, de către trei tineri, fiind ameninţat cu un cuţit" se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Cei trei tineri au fost identificaţi de poliţişti la scurt timp de la sesizarea incidentului, asupra lor fiind găsite şi bunurile reclamate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.