Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri s-au ales cu dosare penale, după ce au intrat cu forţa într-o cabană

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmii Plutonului Beclean au întocmit acte de sesizare pentru lovire, distrugere şi violare de domiciliu pentru trei tineri care au intrat, marţi seara, cu forţa, într-o cabană din Figa şi i-au lovit pe cei care se aflau înăuntru, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, în Ajunul Crăciunului, jandarmii Plutonului Beclean, care se aflau într-o acţiune de patrulare, au intervenit la Figa, unde trei tineri au intrat cu forţa într-o cabană. 

"Pe fondul unor conflicte mai vechi, aceştia au forţat uşa şi au intrat în cabană. În momentul în care au fost întrebaţi cine i-a invitat, cei trei au început să-i lovească pe cei aflaţi înăuntru. O tânără a fost lovită în zona capului şi a gâtului, iar o altă persoană a suferit lovituri pe toată suprafaţa corpului, fiind lovită cu pumnii şi picioarele de către cei trei agresori. La un moment dat conflictul s-a mutat în curte, unde a fost distrus şi gardul care împrejmuia curtea cabanei", se menţionează în comunicat.

Citește și: Trei persoane, între care una imobilizată la pat, au suferit arsuri într-un incendiu

Sursa citată precizează că, atunci când au văzut că una dintre victime sună la 112, agresorii au fugit de la faţa locului. 

"La sosirea jandarmilor cei trei agresori nu se mai aflau în zonă, iar victimele le-au oferit toate detaliile necesare identificării. Unul dintre agresori a fost prins la câteva minute, fiind ascuns pe aleile dintre cabane, ceilalţi au fost identificaţi ulterior de către jandarmi. Pe numele celor trei tineri, de 18, respectiv 20 de ani, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunile: lovire sau alte violenţe, distrugere, respectiv violare de domiciliu. Documentele vor fi înaintate Poliţiei Oraşului Beclean, pentru continuarea cercetărilor", mai spune comunicatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.