Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri suspectaţi că ar fi incendiat un autoturism au fost arestați preventiv

Trei tineri suspectaţi că ar fi incendiat autoturismul unui bărbat din Sărmaşu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

"Poliţiştii din Mureş au reţinut trei persoane bănuite că ar fi provocat distrugeri, prin incendiere, unui autoturism. Ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de aceştia arestarea preventivă pentru 30 de zile. La data de 15 ianuarie 2022, în urma activităţilor informativ-operative şi de cercetare penală desfăşurate de poliţiştii din cadrul I.PJ. Mureş, au fost identificaţi 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, din Cluj şi Iaşi, bănuiţi de comiterea faptei. La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu, precum şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, au pus în executare 3 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru distrugere. În fapt, din cercetări a reieşit că, la data de 11 ianuarie a.c., mai multe persoane ar fi provocat distrugeri, prin incendiere, unui autoturism aparţinând unui bărbat din Sărmaşu", a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

În urma acţiunilor întreprinse, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi depistate, iar faţă de trei dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, potrivit Agerpres.

"Astăzi, 17 ianuarie a.c., aceştia au fost prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea preventivă a celor trei pentru 30 de zile", a precizat IPJ Mureş.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.