Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei traficanţi de canabis din Piatra Neamţ, reţinuţi în urma unui flagrant

canabis

Trei tineri, prinşi în flagrant de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Piatra Neamţ în timp ce încercau să comercializeze canabis, au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc, un al patrulea suspect, care este minor, fiind pus sub control judiciar, a informat, vineri, Poliţia Română, potrivit AGERPRES.

"În seara zilei de 1 noiembrie, poliţiştii (...) sub coordonarea procurorilor DIICOT au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamţ, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, în timp ce desfăşurau activităţi de aprovizionare, comercializare şi consum propriu de droguri de risc. Asupra acestora au fost găsite aproximativ 50 de grame de canabis", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Conform aceleiaşi surse, la domiciliile suspecţilor au fost ulterior efectuate trei percheziţii, în urma cărora anchetatorii au ridicat 750 de lei, telefoane mobile, un cântar electronic, precum şi aparate de mărunţit folosite în activitatea infracţională. 

Suspecţii minori au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, faţă de tânărul de 17 ani fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Citeşte şi: Funcţionar cu statut special de ofițer de poliție, prins de ANI cu avere nejustificată. Curtea de Apel Galaţi verifică speţa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.