Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Vrancea şi Vaslui, închise din cauza vântului care viscoleşte zăpada- Sunt restricţii de tonaj

Facebook
viscol zapada

Trei tronsoane ale DN 23B, DN 11A şi DN 26, din judeţele Vrancea şi Vaslui, sunt închise circulaţiei, marţi după-amiază, din cauza vântului care viscoleşte zăpada, în timp ce pe alte trei sectoare ale DN 24B, DN 15D şi DN 28 din Vaslui, Neamţ şi Botoşani sunt impuse restricţii de tonaj. Tot din cauza vântului, sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră. În ceea ce priveşte circulaţia trenurilor, au fost ridicate mai multe restricţii de viteză, potrivit news.ro

UPDATE - Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că pe raza SRCF Galaţi, pe distanţa Mărăşeşti-Tecuci (fir I şi II), începând cu ora 13:00 s-a reluat circulaţia AM (automotoarelor) fără antemergător.

Pe distanţa Brăila-Făurei, începând cu ora 13:45 a fost ridicată restricţia de viteză de 70 km/h.

Pe raza SRCF Iaşi, pe distanţa Leşu Ilvei-Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei-Coşna, la ora 11:33 a fost ridicată restricţia de viteză de 50 km/h.

Tot pe raza SRCF Iaşi, pe linia neinteroperabilă Hârlău-Iaşi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în cursul dimineţii, trenul R 11404 (Regio Călători) s-a defectat şi a fost nevoie de locomotivă de ajutor pentru tractarea acestuia.

Potrivit sursei citate, întârzierile înregistrate în circulaţia trenurilor în această perioadă sunt cauzate de: restricţiile de viteză introduse în zonele cu vânt puternic, defectările materialului rulant, imposibilitatea manevrării macazelor (din cauza gerului) sau defecţiuni ale liniilor CF (şine rupte).

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza vântului care viscoleşte zăpada depusă, sunt trei drumuri naţionale cu circulaţia oprită: DN 23B Stupina-Ciorăşti, judeţul Vrancea, DN 11A Bârlad-Iveşti, judeţul Vaslui, şi DN 26 Murgeni-Blăgeşti, judeţul Vaslui.

De asemenea, circulaţia este restricţionată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 24B Albiţa-Huşi, judeţul Vaslui, DN 15D Roman-Crăieşti, judeţul Neamţ, şi DN 29 Răchiţi-Săveni, judeţul Botoşani.

Din cauza vântului, sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

Poliţiştii amintesc că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Şoferii sunt sfătuiţi ca, înainte de a planifica plecarea în călătorie, să se informeze cu privire la restricţiile de trafic şi la condiţiile meteorologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.