Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei turci care intenționau să treacă granița cu un taxi, prinși de polițiștii de frontieră

www.ct100.ro
politia de frontiera

Trei cetăţeni din Turcia au fost depistaţi pe raza localităţii Chişineu-Criş de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand - judeţul Arad, într-un autoturism care circula în regim taxi, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicatul transmis joi de către Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, cei trei cetăţeni turci au fost descoperiţi în seara zilei de miercuri, în jurul orei 23,30, când poliţiştii de frontieră din Vărşand, aflaţi în misiune în localitatea Chişineu-Criş, au oprit în trafic un autoturism taxi, condus de un cetăţean român. În autoturism se aflau, în calitate de pasageri, trei cetăţeni străini.

Citește și: Variantele de premier PSD (surse)

Întrucât aceştia nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între de 23 şi 26 de ani.

Cei trei cetăţeni turci au declarat că intenţionau să meargă până în apropierea frontierei şi de acolo să treacă ilegal în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge în vestul Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.