Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei turiști plecați pe munte în pantaloni scurți și adidași au fost salvați de salvamontiștii și jandarmii din Alba

News.ro
salvamont

Jandarmii şi salvamontiştii au intervenit pentru recuperarea a trei bărbaţi care s-au rătăcit în zona montană din judeţul Alba. Cei trei erau în pantaloni scurţi şi adidaşi, conform news.ro.

”Ieri, în jurul orei 19.00, jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Roşia Montană au fost solicitaţi să intervină în zona Poarta Zmeilor, Sălciua şi Poiana Şipote pentru a recupera trei bărbaţi care s-au rătăcit”, a transmis, duminică, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că solicitarea a venit din partea unui bărbat originar din judeţul Cluj, care a sesizat jandarmii despre faptul că acesta, însoţit de încă două persoane, au nevoie de ajutor pentru a se putea întoarce de pe traseul montan pe care îl parcurgeau.

”Bărbaţii, în vârstă de aproximativ 23 de ani, au vrut să parcurgă un traseu montan, nefiind prima experienţă de acest gen, dar pe fondul lăsării întunericului, şi echipamentului neadecvat zonei în care se aflau, aceştia fiind îmbrăcaţi nepotrivit ( pantaloni scurţi şi adidaşi) nu şi-au mai putut continua drumul”, au mai precizat jandarmii.

Aceştia au explicat că, în scurt timp, un echipaj de jandarmerie, împreună cu cinci membri din cadrul Serviciul Public Judeţean Salvamont Alba, au ajuns în zona indicată, recuperând persoanele în siguranţă, aceştia neavând nevoie de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.