Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei vâlceni care au prezentat adeverinţe de angajat false sunt cercetate într-un dosar penal

dosare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a înregistrat luni un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii, după ce trei persoane le-au prezentat poliţiştilor, la un control în trafic, adeverinţe de angajat false, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, remis AGERPRES, dosarul penal a fost înregistrat la sesizarea poliţiştilor de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Milcoiu.

Citeşte şi: Comisia Europeană, în lupta cu COVID-19: începe maratonul mondial al donatorilor! Scopul este de a strânge 7,5 miliarde de euro

"În fapt, la data de 3.05.2020, organele de poliţie au identificat în trafic pe raza Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu trei persoane care au prezentat adeverinţe permanente emise de o societate comercială, adeverinţe din care a reieşit că erau angajaţi ai societăţii respective şi că se deplasau în scop profesional. Din primele verificări a rezultat că persoanele identificate nu erau angajaţi ai societăţii respective", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.