Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Triajul se face în containere din sponsorizări, încălzite, nu în cortul ISU unde era prea frig, la Sibiu

www.presasm.ro
containere modulare, amplasare

Angajaţii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu fac triajul pacienţilor în containere modulare încălzite, cumpărate din sponsorizări oferite de o companie multinaţională cu fabrică în oraş, după ce au constatat că este prea frig în cortul amplasat de cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă, potrivit Agerpres.

"Triajul este realizat momentan doar de personalul UPU Sibiu. Triajul se face în cadrul containerelor modulare amenajate în fata UPU, achiziţionate în urma unei sponsorizări de la Continental Sibiu. Aceste sunt încălzite. Cortul ISU va fi utilizat ca rezervă", a explicat Decebal Todăriţă.

Citește și: Aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate și medicamente, ÎN PERICOL din cauza restricțiilor de circulație impuse la nivel mondiala

Accesul pacienţilor în spitalul sibian se poate face doar prin Unitatea de Primiri Urgenţe şi Ginecologie (clădirea Maternităţii), a anunţat marţi, printr-un comunicat de presă, Consiliul Judeţean (CJ).

"La intrarea şi la ieşirea din tură, fiecare secţie termometrizează personalul. Pacienţii sunt şi ei termometrizaţi şi li se aplică chestionarul epidemiologic pe proprie răspundere. Au fost amplasate 2 containere pentru triere epidemiologică înainte de intrarea în UPU, întrucât în cortul pentru triaj din curtea spitalului era prea frig", se arată în comunicatul CJ Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.