Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribunalul Olt a respins toate contestaţiile privind candidaturile pentru parlamentare

alegeri parlamentare 2016

Magistraţii Tribunalului Olt au respins ca neîntemeiate toate contestaţiile depuse faţă de modul de aplicare a legislaţiei electorale de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Olt precum şi faţă de anumite candidaturi pentru alegerile parlamentare, a precizat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gheorghe Biolan. El a menţionat că la această instanţă au fost depuse nouă contestaţii la legea electorală.

Una dintre contestaţii, depusă de un reprezentat al PRU, a vizat modul de aplicare a legislaţiei electorale. În una dintre cauze, Partidul Ecologist Român contestă listele USR şi admiterea acestora de către Biroul Electoral Judeţean, iar în celelalte cauze Partidul Alternativa Civică Atitudine Solidaritate contestă candidaturile depuse de PRU, UDMR, PSD, PNL, Alianţa Noastră România, ALDE şi PMP precum şi admiterea de către BEJ Olt a propunerilor de candidaturi făcute de aceste formaţiuni politice. Potrivit soluţiilor afişate pe portalul instanţei, acestea pot fi contestate cu apel în 48 de ore de la pronunţare. Biroul Electoral Judeţean Olt a admis integral propunerile de candidaturi din listele PSD, PNL, ALDE, PMP, PRU, UDMR, USR, Partidul Socialist Român şi parţial propunerile de pe listele Partidului Ecologist Român, Partidul Alianţa Noastră România şi PRM.

BEJ Olt a respins candidaturile propuse de Alianţa Electorală "Alternativa Naţională 2016" pentru că nu a fost depusă lista de susţinători ai acestei formaţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.