Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trinitas TV lansează un film documentar cu activităţile filantropice ale Bisericii pe timp de pandemie

Trinitas TV
Trinitas TV

Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Române, lansează un film documentar cu principalele activităţi desfăşurate de Biserica Ortodoxă Română pe timpul pandemiei.

Materialul video vine să completeze imaginea creată de televiziunile românești care au mediatizat mai puțin acțiunile Bisericii, potrivit basilica.ro.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul! .

Părintele Alexandru Truşcă, realizatorul filmului, a declarat pentru Basilica.ro că „Documentarul trece în revistă situaţiile dificile prin care au trecut credincioşii în timpul pandemiei şi surprinde modul în care aceştia au fost ajutaţi de slujitorii Bisericii, în condiţiile adaptării la situaţii nu doar noi, ci şi complicate”.

De asemenea, filmul „aduce în prim plan emoţiile trăite de clerici şi credincioşi în această perioadă nefastă istorică, mai ales în Săptămâna Sfintelor Pătimiri şi de Sărbătoarea Sfintelor Paşti”, a mai spus Părintele Truşcă.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Filmul va fi difuzat sâmbătă, 27 iunie, la ora 21:00 pe canalul Trinitas TV, dar şi pe paginile de Youtube şi Facebook ale televiziunii Patriarhiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.