Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Triplă verde în Conference diseară?

Superbet

Meciuri obligatoriu de câștigat azi de către echipele românești în turul 3 preliminar Conference League. O primă manșă în care și campioana din SuperLigă, Farul și câștigătoarea cupei și Supercupei, Sepsi și vicecampioana FCSB joacă pe teren propriu.

De la 8 seara și până spre miezul nopții vom avea emoții pentru echipele care ne reprezintă fotbalul în această competiție care deși este a treia valorică, oferă bani frumoși: 750.000 euro e prima de calificare în play-off Conference League, bani care contează enorm pentru orice echipă din Europa de Est.

Trăiește meciurile și din postura de parior și alege responsabil din cea mai bună ofertă de cote și pariuri pentru cele 3 meciuri

20:00 SEPSI - AKTOBE

Trupa preluată în această vară de Liviu Ciobotariu așteaptă cu mare încredere această ”dublă”. Sepsi a cucerit Supercupa (1-0 cu Farul), iar în turul precedent din UECL a trecut detașat de CSKA Sofia, cu 2-0, respectiv 4-0.

În campionat, Sepsi are opt puncte din patru meciuri, ajungând în total la nouă înfruntări la rând fără eșec, indiferent de competiție. Luni, Sepsi a încasat primul gol oficial din această vară, după un 1-1, acasă cu Oțelul Galați.

Superdetaliu: ”Alb-roșiii” sunt foarte eficienți ofensiv în repriza secundă. Zece din cele 12 goluri ale covăsnenilor, din această stagiune competitivă, au venit după pauză!

20:30 FARUL – FLORA TALLIN

În primul tur din UCL, Farul a pierdut cu 1-0/0-3 (după prelungiri) în fața celor de la Sheriff Tiraspol. Apoi, a venit o ”dublă” palpitantă cu armenii de la Urartu: 3-2/3-2. În returul de joia trecută de la Erevan, echipa lui Gheorghe Hagi a fost condusă cu 2-0 în minutul 53, dar a revenit spectaculos sub comanda lui Alibec. Fiecare din ultimele cinci partide competitie ale gazdelor de joi a avut la final ”GG” (pariul Ambele marchează – Da), iar patru dintre aceste dueluri au consemnat ”Peste 4,5 goluri”.

Superdetaliu: dobrogenii au 11 meciuri oficiale la rând în care nu s-a consemnat niciun scor egal.

Ce joci diseară pe acest meci?

21:30 FCSB - NORDSJAELLAND

În turul trecut, FCSB și-a complicat singură viața cu CSKA 1948 Sofia. După 1-0 în Bulgaria, a fost 3-2 în cele din urmă la București, cu sofioții întorcând scorul la 2-1 la un moment dat. Acum, ”roș-albaștrii” sunt singura formație din SuperLiga care a învins în toate partidele competitive din 2023/2024. Altfel, este de subliniat că FCSB s-a impus la limită în patru din cele șase triumfuri adjudecate până acum.

Superdetaliu: FCSB are 13 meciuri oficiale la rând în care nu a fost implicată în niciun egal.

SUPER SOCIAL – pentru toate meciurile!

Dacă te gândești ce să pariezi pe aceste meciuri, avem o propunere pentru tine! Doar la Superbet poți copia pe orice mize dorești biletele plasate de tipsteri, jurnaliști sportivi de prestigiu, influenceri și ambasadori de brand. Poți astfel să câștigi profitând de inspirația, experiența și spiritul lor de anticipație, în rețeaua de socializare a pariorilor, Super Social!

Instalează aplicația Superbet și intră în Super Social!

Fii Super, fii responsabil!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.