Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Trofeul UEFA Euro 2020 a căzut pe Arena Națională, la evenimentul de prezentare, doborât de un panou publicitar

DigiSport
trofeu-euro-uefa

Legendarul trofeu UEFA Euro, adus la București pentru a fi expus la Arena Națională, a căzut după evenimentului de prezentare, momentul fiind surprins într-o transmisiune live a unei jurnaliste.

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020, iar duminică a avut loc, pe Arena Națională, un eveniment special cu prilejul aducerii Cupei Europei în Capitală. În cadrul evenimentului, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, i-a înmânat Trofeul lui Dorinel Munteanu, ambasadorul Bucureștiului, oraș gazdă UEFA EURO 2020. Trofeul a parcurs un traseu prin Bucureşti care a inclus câteva zone și edificii importante din oraș, până la Arena Națională.

În timp ce televiziunea Realitatea Plus transmitea din zona în care era amplasată Cupa, vântul a doborât un panou publicitar, care a căzut mai departe peste trofeu.

“Este pentru noi o mare onoare să primim astăzi la Bucureşti acest trofeu care, în istoria sa, a fost îmbrăţişat de jucători, de legende ale fotbalului mondial precum van Basten, Gullit, Xavi, Iniesta, Platini sau Zidane. Iar dacă nu am avut ocazia de-a lungul celor două turnee finale să ridicăm acest trofeu, Dorinel, Belo, măcar astăzi să facem o poză, să ne mândrim cel puţin cu o singură poză, da?”, a declarat Gheorghe Popescu, consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020, la evenimentul de prezentare.

„Sărbătoarea fotbalului este o sărbătoare a sportului european şi sunt foarte mândru că Bucureştiul este parte din această sărbătoare. Administraţia locală bucureşteană s-a angajat să facă investiţii pentru acest eveniment şi vă asigur că ne-am ţinut de cuvânt, suntem în grafic, iar împreună cu sutele de voluntari vom face astfel încât totul să fie pregătit pentru un eveniment de înaltă clasă. Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare, atât pentru sportivi, cât şi pentru spectatori”, a declarat și primarul general Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.