Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trofeul care va recompensa câştigătoarea şi finalista turneului Transilvania Open va reprezenta Floarea Infinitului

zcj.ro
transilvania open tenis

Trofeul care va recompensa câştigătoarea şi finalista turneului de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca Transilvania Open simbolizeaza traditii si valori vechi romanesti, informează organizatorii.

Trofeul a fost creat de designerul Malvina Cservenschi, care a transformat elementul geometric din Coloana Infinitului într-o petală. Iar de la acea petală s-a născut Floarea Infinitului, o piesă unică şi puternică prin mesajul ei, parte din Infinity, cea mai iubita colecţie Malvensky. Ea reprezintă iubirea infinită, încrederea nelimitată în potenţialul uman şi este un omagiu dedicat  valorii inestimabile a operei celui mai apreciat artist roman, Constantin Brâncuşi: Coloana Infinitului.

"Am ales să pornesc de la simbolul Florii Infinitului în designul trofeelor Transylvania Open 2021, lăsându-mă inspirată de sloganul acestui eveniment de anvergura: Tennis with a touch of magic. Sportul reprezintă una dintre pasiunile mele, alături de creaţia de bijuterii. În fiecare piesă care îmi poartă semnătură pun un strop de magie. Iar Floarea Infinitului este magică. Pentru că reprezintă un model unic, o floare bijuterie, care, prin structura să geometrică, curată şi simetrică, dezvoltă ideea de absolut, năzuinţă de a ne de limite, de Perfecţiune înţeleasă drept Armonie. În acelaşi timp, Floarea Infinitului cuprinde în esenţa semnificaţiei sale valorile care unesc creaţia cu sportul alb: determinare, viziune, disciplină, imaginaţie, curaj", a declarat creatoarea.

Turneul de la Cluj-Napoca, la care şi-au anunţat prezenţa jucătoare importante, ca Garbine Muguruza, Simona Halep şi Emma Răducanu, începe, sâmbătă, cu meciurle din calificări

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.