Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trofeul Ion Ţiriac: Dragoş Nicolae Mădăraş, care reprezintă Suedia, l-a înins în finală, pe Vlad Andrei Dancu

Agerpres
Dragoş Nicolae Mădăraş

Tenismanul român Dragoş Nicolae Mădăraş, care reprezintă Suedia, a câştigat turneul Trofeul Ion Ţiriac (ITF), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari şi organizat de Tenis Club Olimpia din Braşov, după ce l-a învins, sâmbătă, în finală, pe Vlad Andrei Dancu, în două seturi simetrice, cu 6-3, 6-3, anunță Agerpres.

Mădăraş (25 ani, 203 ATP), al doilea favorit, a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a-l învinge pe Dancu (24 ani, 719 ATP), reprezentantul Suediei având acum avantaj în meciurile directe cu 2-1, după cele două partide jucate în 2018, tot în România.

În semifinală, Dancu a trecut de Luca Preda (17 ani), cu 6-1, 7-5, după ce meciul fusese întrerupt vineri la 1-0 pentru Preda în setul secund.

Perechea româno-cehă Dan Alexandru Tomescu/David Poljak, a doua favorită, a câştigat titlul la dublu, după ce au învins în finală cuplul Dragoş Nicolae Mădăraş (Suedia)/Călin Manda (România), cap de serie numărul doi, cu 4-6, 6-4, 11-9. Mădăraş şi Manda au beneficiat de neprezentarea în semifinala de sâmbătă a argentinienilor Tomas Lipovsek Puches/Matias Zukas, principalii favoriţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.