Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul Trolii descoperă lumea a revenit pe primul loc în box office-ul românesc

mediafax.ro
cinema

Animaţia "Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour", în care Anna Kendrick şi Justin Timberlake îşi împrumută vocile pentru continuarea succesului din 2016, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, relatează News.ro.

"Trolls World Tour" aduce creaturile fantastice într-o nouă aventură. Trebuie să îşi apere cele şase stiluri muzicale inventate, după ce liderul unei trupe rock ameninţă că le va fura muzica. Producţia a avut încasări modeste de 2.612 lei, 189 de spectatori, cu un total de la premieră de 375.816 de lei, potrivit datelor oferite News.ro de Cinemagia.

Filmul de acţiune "Un hoţ cinstit/ Honest Thief", cu Liam Neeson în rol principal, a coborât pe poziţia a doua în clasament după şase săptămâni de la lansare, având încasări de 2.206 de lei, 150 de spectatori şi un total de 564.422 de lei.

Citește și: SCANDAL MONSTRU în USR-PLUS, după decizia lui Vlad Voiculescu: 'E corect oare ca USR să fie pus în fața faptului împlinit și să i se comande ca unui răcan'

Comedia "Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa", cu Robert De Niro în rol principal, a coborât două poziţii în top, pe trei, în al optulea weekend de la premieră, şi a avut încasări de 1.605 de lei. De la debut, filmul a generat venituri de 1.056.717 de lei.

Topul este completat de "Ava", filmul romantic "După ce ne-am certat/ After We Collided", "Şi nici cu tine/ Seveled" şi filmul de aventuri "Lassie se întoarce acasă/ Lassie Come Home".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.