Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe 31 iulie, la Teatrul de Vară ''Mihai Eminescu'' din Bucureşti, concert Trooper

infomusic.ro
trooper formatie

Formaţia Trooper anunţă un nou concert, pe 31 iulie, pe scena Teatrului de Vară "Mihai Eminescu" din Bucureşti, prin care muzicienii vor să marcheze lansarea noului single "Lumea s-a stins", conform agerpres.

Potrivit unui comunicat al trupei, piesa este o colaborare între Trooper şi tenorul Alin Stoica de la Opera Naţională Bucureşti.

"Ştim că multă lume şi-a dorit să fie alături de noi la 'Trooper25'. Din cauza normelor aflate în vigoare, am putut scoate la vânzare un număr limitat de bilete. Primim zilnic semnale din partea celor care nu au reuşit să prindă un bilet. Prin urmare, ne-am gândit să cântăm din nou la Bucureşti. Se va întâmpla în 31 iulie, la Teatrul de Vară 'Mihai Eminescu'. Am văzut cât de mult apreciaţi noua noastră piesă. Vă mulţumim! Sper să ne revedem cu cât mai mulţi dintre voi", spune liderul trupei, Alin Coiotu' Dincă.

Concertul aniversar "Trooper25" a avut loc sâmbătă, 12 iunie, la Arenele Romane din Capitală

Biletele pentru noul concert pot fi achiziţionate pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat, precizează organizatorii.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.