Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, atac FURIBUND la mass-media din SUA: Ce le-a transmis președintele american

Donald Trump

Confruntarea dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi presa care îi este ostilă a continuat sâmbătă cu o noua serie de postări pe Twitter ale liderului de la Casa Albă, în care acesta acuză mass-media că alimentează 'ura' împotriva lui, transmite AFP.

Aceste ultime postări vin în contextul polemicii sale cu doi jurnalişti vedetă ai canalului MSNBC - Mika Brzezinski şi Joe Scarborough - şi a cărei violenţă a uimit chiar şi tabăra republicană a preşedintelui.

Citește și: ALERTĂ la Paris: Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat DE URGENȚĂ - FOTO

În primele sale postări care au generat zilele trecute conflictul, Trump le reproşează lui "Mika cea nebună şi cu un coeficient de inteligenţă scăzut" şi lui "Joe psihopatul" că proiectează o imagine incorectă despre preşedinţia sa.

În replică, cei doi jurnalişti au vorbit despre un preşedinte 'în derivă' şi care jigneşte ca 'în curtea şcolii', punându-i totodată la îndoială sănătatea mintală.

Totuşi, ultimele postări ale lui Trump nu se adresează acestor ziarişti, ci presei americane în general, toate marile instituţii media din SUA fiindu-i făţiş ostile încă din timpul campaniei electorale.

Citește și: Brexitul dă startul EXODULUI: Cum vor fi afectaţi românii din Marea Britanie

Astfel, într-o postare el acuză postul NBC că a concediat-o pe prezentatoarea Greta Van Susteren pentru că aceasta nu a acceptat 'ura împotriva lui Trump', anunță Agerpres.

Într-un mesaj ulterior el s-a declarat 'extrem de bucuros' că s-a demonstrat faptul că postul CNN difuzează 'ştiri false' şi practică 'jurnalismul de gunoi'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.