Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump scormonește în Ucraina după informații compromițătoare despre Joe Biden?

www.agerpres.ro
Donald Trump în mașină

Ucraina este pregătită să investigheze legăturile pe care fiul lui Joe Biden, Hunter, le-a avut cu compania ucraineană de gaze naturale Burisma Holdings, potrivit lui Anton Geraşenko, un consilier important al ministrului de Interne al ţării, scrie Adevărul.

Geraşenko a declarat că „în mod clar, Trump caută acum ceva care să-l discrediteze pe oponentul său Biden, pentru a-l răzbuna pe prietenul său Paul Manafort, care a fost condamnat la şapte ani de închisoare”. „Noi nu-l investigăm pe Biden în Ucraina, din moment ce nu am primit nici măcar o solicitare oficială de a face acest lucru”, a precizat Geraşenko.

Remarcile sale au venit în contextul unor speculaţii răspândite potrivit cărora preşedintele Donald Trump a vrut ca ajutoare militare americane esenţiale pentru Ucraina să fie condiţionate de o asemenea anchetă, dar a încercat să facă acest lucru prin reprezentanţi neoficiali, inclusiv avocatul său, Rudy Giuliani, şi consilierul lui Giuliani pe Ucraina, Sam Kislin.

Joi seară, Giuliani a recunoscut că le-a cerut oficialilor ucraineni să-l investigheze pe Biden. El i-a spus jurnalistului Chris Cuomo de la CNN, într-un interviu, că nu e nimi greşit în a face presiuni pentru începerea unei investigaţii privind corupţia.

Citește și: Forțele pro-Guvern și alianța anti-PSD se ciocnesc pe 'ruinele' ALDE: Harta teatrului de război la moțiunea de cenzură .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.