Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump cere actorilor de pe Broadway care l-au atacat pe Mike Pence să își ceară SCUZE

donald trump

Preşedintele ales, Donald Trump, a reclamat sâmbătă scuze din partea actorilor musical-ului "Hamilton", care l-au interpelat cu o zi înainte pe vicepreşedintele ales, Mike Pence, în timpul unei reprezentaţii pe Broadway, transmit AFP şi Reuters.

Pence a fost primit la sosirea sa în sala new-yorkeză cu un amestec de aplauze şi huiduieli ale spectatorilor prezenţi la această comedie muzicală care celebrează diversitatea şi contribuţia imigranţilor la societatea americană.

Citește și: Donald Trump e de NEEGALAT: Cu cine s-a întâlnit președintele milionar al SUA

La sfârşitul spectacolului, unul dintre actori, Brandon Victor Dixon, care joacă în piesă rolul celui de-al treilea vicepreşedinte american, Aaron Burr, a citit pe scenă, în faţa echipei şi a publicului, câteva rânduri adresate direct lui Mike Pence, aflat la balconul sălii.

Îmbrăcat în costumul din reprezentaţie, actorul i-a mulţumit vicepreşedintelui ales pentru că a asistat la spectacol şi i-a transmis acestuia: "Noi suntem, domnule, America diversităţii, care suntem alarmaţi şi neliniştiţi că noua dumneavoastră administraţie nu ne va proteja, pe noi, planeta noastră, pe copiii noştri, părinţii noştri şi nu ne va apăra şi susţine drepturile noastre inalienabile".

Donald Trump s-a grăbit să vină în ajutorul lui Mike Pence, afirmând sâmbătă într-un tweet: "Minunatul nostru viitor vicepreşedinte, Mike Pence, a fost hărţuit, ieri, la teatru de echipa din "Hamilton", în faţa camerelor. Asta nu ar trebui să se întâmple".

El a completat, într-un alt mesaj, că teatrul trebuie să rămână întotdeauna un loc sigur şi special. "Distribuţia piesei "Hamilton" a fost foarte nepoliticoasă seara trecută faţă de un foarte bun om, Mike Pence. Cereţi-vă scuze!", a scris Trump, care continuă să se exprime regulat pe Twitter după alegerea sa.

Actorul Brandon Victor Dixon i-a răspuns acestuia că "a conversa cu cineva nu înseamnă a-l hărţui".

Purtătoarea de cuvânt a lui Trump, Kellyanne Conway, a scris la rândul ei pe reţeaua socială că Mike Pence "merită respect şi o seară liniştită cu nepotul său şi fiica sa".

Rapid, #BoycottHamilton a devenit printre cele mai utilizate pe Twitter, sâmbătă, notează AFP.

În discursul său, aplaudat de sală, Brandon Victor Dixon i-a mai transmis vicepreşedintelui ales al SUA: "Sperăm sincer ca acest spectacol să vă inspire să susţineţi valorile noastre americane şi să munciţi în numele tuturor".

El a subliniat de asemenea că spectacolul este jucat de "un grup divers de bărbaţi, femei de diferite culori, credinţe şi orientări", anunță Agerpres.

"Hamilton" este unul din show-urile cele mai populare pe Broadway, un musical jucat cu casa închisă despre părinţii fondatori ai SUA şi recompensat în iunie cu 11 premii Tony.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.