Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump condamnă atentatul de la Manchester, comis de 'RATAŢI malefici'

reuters
trump

Preşedintele american Donald Trump, aflat marţi la Betleem, în Cisiordania ocupată, a condamnat atentatul produs luni seară la Manchester, comis, potrivit liderului de la Casa Albă, de 'rataţi malefici', transmit agenţiile internaţionale de presă, potrivit agerpres.

Vorbind după discuţiile purtate în cursul dimineţii cu preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), Mahmoud Abbas, Donald Trump a afirmat 'solidaritatea totală' a Statelor Unite cu poporul britanic.

ATAC TERORIST pe Manchester Arena 22 morti si peste 59 raniti LIVE VIDEO

'Îmi extind cele mai profunde condoleanţe către cei atât de groaznic răniţi în acest atac terorist, ca şi către cei atât de mulţi ucişi şi familiilor, atât de multor familii ale victimelor', a afirmat preşedintele american.

'Atâţia oameni tineri, minunaţi, nevinovaţi şi care iubeau viaţa, asasinaţi de rataţi malefici. Nu îi voi numi monştri, pentru că le-ar plăcea termenul', a declarat Trump.

'Societatea noastră nu poate avea niciun fel de toleranţă pentru continuarea acestui măcel. Nu mai putem accepta niciun moment masacrarea de oameni nevinovaţi', a mai spus Trump.

'Teroriştii şi extremiştii şi cei care le acordă ajutor trebuie alungaţi din societatea noastră pentru totdeauna. Această ideologie scelerată trebuie anihilată, vreau să spun anihilată complet', a adăugat preşedintele SUA, în prezenţa lui Mahmoud Abbas.

Putin trimite un mesaj ferm Londrei: 'Suntem pregătiţi să cooperăm împotriva terorismului'

Donald Trump vizitează Ierusalimul şi Cisiordania în a doua parte a primului său turneu în străinătate de la învestirea în funcţie, în luna ianuarie.

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas şi premierul israelian Benjamin Netanyahu au condamnat, la rândul lor, atentatul de la Manchester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.