Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump confirmă că îl ia în considerare pe generalul în retragere James Mattis pentru Pentagon

Pentagon
James Mattis

Preşedintele ales al SUA Donald Trump a anunţat duminică pe Twitter că îl ia în considerare pe generalul în rezervă James Mattis pentru funcţia de ministru al apărării, la o zi după o întrevedere cu acesta la Bedminster, în New Jersey, relatează Reuters preluat de Agerpres.

Trump a scris pe Twitter că James Mattis, un fost general al Marinei militare care a condus Comandamentul Central al SUA, "a fost foarte impresionant ieri (sâmbătă)" în cadrul întrevederii din New Jersey. 

La rândul său, vicepreşedintele ales Mike Pence a declarat duminică în emisiunea "Fox News Sunday" că Mitt Romney, fostul candidat republican la Casa Albă în 2012, este luat în considerare alături de alţi candidaţi pentru funcţia de secretar de stat al SUA. 

Mitt Romney, care s-a întâlnit sâmbătă cu preşedintele ales american Donald Trump, a fost unul dintre cei mai fervenţi critici republicani ai miliardarului american în timpul campaniei electorale. 

Consilierul lui Trump, Reince Priebus, a declarat duminică că Romney şi Trump au avut o conversaţie importantă în timpul întrevederii de sâmbătă când au discutat despre "punctele fierbinţi" pe plan internaţional şi alte chestiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.