Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump dezvăluie DE CE și-a demis directorul de comunicare: Ce ar fi spus Scaramucci pentru The New Yorker

donald trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a considerat că Anthony Scaramucci, pe care l-a demis luni din funcţia de director de comunicare al Casei Albe, a făcut declaraţii nepotrivite pentru revista The New Yorker, a anunţat Casa Albă, relatează Reuters.

'Preşedintele a simţit cu certitudine că declaraţiile făcute de Anthony au fost nepotrivite pentru o persoană în poziţia lui şi nu a dorit să-l împovăreze pe generalul Kelly', a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, în cadrul unei conferinţe de presă, referindu-se la John Kelly, care a fost învestit luni în funcţia de secretar general la Casa Albă, potrivit Agerpres.

Citește și: CUTREMUR la Casa Albă: Trump şi-a concediat după doar 10 zile directorul de comunicare

Trump l-a demis luni pe Scaramucci la puţin peste o săptămână după ce acesta fusese numit în funcţie, în cea mai recentă schimbare în cadrul administraţiei republicane, instalată în urmă cu doar şase luni.

Scaramucci, numit în funcţia de director de comunicare al administraţiei Trump în urmă cu 10 zile, i-a atacat virulent, într-un limbaj vulgar, pe secretarul general de atunci al Casei Albe, Reince Priebus, şi pe strategul şef al Casei Albe, Steve Bannon, în cadrul unei convorbiri telefonice cu un jurnalist de la The New Yorker, săptămâna trecută.

Citește și: SUA intră 'cu bocancul' în Venezuela: Sancțiuni DURE împotriva 'dictatorului' Maduro, după violențele din zilele trecute

Comentariile au atras critici din partea unor parlamentari şi lideri religioşi, dar Scaramucci nu şi-a cerut scuze. Într-un mesaj difuzat pe Twitter, el a afirmat că se va abţine de la a mai folosi un asemenea limbaj 'colorat' în noua sa funcţie.

Sanders a refuzat să dea detalii în legătură cu ceea ce a găsit Trump nepotrivit în declaraţiile făcute de Scaramucci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.