Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump începe marea răzbunare. Îi susține pe toți rivalii congresmenilor republicani care au votat pentru acuzarea sa de incitare la insurecție la Capitoliu

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Donald Trump şi-a exprimat vineri sprijinul pentru un candidat rival al unui republican care a votat în favoarea acuzării sale pentru incitare la insurecţie, ducând la capăt ameninţarea de a-i pune în dificultate pe puţinii congresmeni din partidului său care s-au ridicat contra lui, notează AFP preluat agerpres.

Vezi și: După ce savanții au decis că rușii au cel mai bun vaccin anti-COVID-19, europenii îl curtează pe Vladimir Putin:Austria vrea vaccinul Sputnik V și să îl producă

Fostul preşedinte american şi-a anunţat sprijinul "total" pentru Max Miller, fost consilier la Casa Albă şi membru al echipei sale de campanie, în primarele care îl vor opune lui Anthony Gonzalez, unul dintre cei zece republicani din Camera Reprezentanţilor - din 211 - care au votat cu democraţii pentru a-l acuza că a incitat la asaltul asupra Capitoliului pe 6 ianuarie.

"Max Miller este o persoană minunată care a făcut o treabă superbă la Casa Albă şi va fi un membru fantastic al Congresului", a scris el într-un comunicat.

Vezi și: Radu Tudor, ATAC FURIBUND împotriva Bisericii Ortodoxe Române: 'Mă declar șocat și oripilat de această decizie!'

Anthony Gonzalez "nu ar trebui să-i reprezinte" pe locuitorii din circumscripţia sa din Ohio "deoarece nu are în vedere interesele lor", a adăugat omul de afaceri în legătură cu acest fost jucător profesionist de fotbal american, ales pentru prima dată în Camera Reprezentanţilor în 2018.

"Sunt onorat să fiu sprijinit de preşedintele Donald Trump", a scris Max Miller pe contul său de Twitter.

Donald Trump a fost pus sub acuzare în Camera Reprezentanţilor pe 13 ianuarie şi achitat o lună mai târziu după procesul său în Senat. Şapte din 50 de senatori republicani au votat împreună cu cei 50 de democraţi în favoarea condamnării sale.

Vezi și: Klaus Iohannis dă înapoi la presiunea liderilor din UE și acceptă pașaportul de vaccinare, dar pune condiții

Fostul preşedinte rămâne foarte popular printre alegătorii republicani şi a spus că este gata să-şi ajute partidul pentru a recâştiga majoritatea în Congres în 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.