Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, lăsat fără apărare în fața anchetatorilor: Doi dintre avocaţii fostului preşedinte au demisionat

hotnews.ro
Donald Trump

Trump, lăsat fără apărare în fața anchetatorilor: Doi dintre avocaţii fostului preşedinte au demisionat

Doi dintre avocaţii fostului preşedinte Donald Trump au demisionat, vineri, în contextul deciziei Departamentului Justiţiei de a-l inculpa din cauza deţinerii neautorizate de documente clasificate, anunță Mediafax.

Avocaţii Jim Trusty şi John Rowley, membri ai echipei de apărare, şi-au anunţat demisiile. "În această dimineaţă, ne-am prezentat demisiile din funcţiile de avocaţi ai preşedintelui Trump, nu îl vom mai reprezenta nici în cazul vizat de inculpare, nici în investigaţia privind violenţele din 6 ianuarie", au transmis cei doi avocaţi, conform agenţiei Reuters.

Donald Trump, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024

Donald Trump, care este favorit pentru a deveni candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024, a anunţat înnoirea echipei de avocaţi, pentru a contesta inculparea pentru deţinere neautorizată de documente secrete şi pentru a se apăra în cursul procesului.

Departamentul Justiţiei l-a înştiinţat pe Donald Trump că va fi inculpat pentru gestionarea ilegală de documente secrete şi obstrucţionarea eforturilor de investigare a arhivelor deţinute în reşedinţa sa privată din Mar-a-Lago, Florida. Decizia de inculpare nu a fost anunţată public. Trump a fost citat să se prezinte marţi la o instanţă federală din Florida, unde i se vor aduce la cunoştinţă acuzaţiile.

"Nu m-am gândit niciodată că ar fi posibil să i se întâmple aşa ceva unui fost preşedinte al Statelor Unite. Este o zi neagră pentru Statele Unite ale Americii. Suntem o naţiune aflată într-un declin grav şi rapid, dar împreună vom face America Măreaţă din nou!", a afirmat Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.