Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, REACȚIE FULMINANTĂ după ce FBI a redeschis ancheta în cazul lui Hillary Clinton / VIDEO

extratv.com
Donald Trump

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, nu şi-a ascuns satisfacţia după ce Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a anunţat redeschiderea dosarului e-mailurilor lui Hillary Clinton, relatează AFP.

"Corupţia lui Hillary Clinton atinge o amploare fără precedent", a declarat Trump vineri despre adversara sa în cursa pentru Casa Albă. Suporterii săi la un miting din statul New Hampshire au reacţionat scandând "Închideţi-o!". "Am un mare respect pentru faptul că FBI şi Departamentul Justiţiei sunt acum dispuse să aibă curajul să corecteze greşeala groaznică pe care au comis-o" închizând ancheta asupra candidatei democrate.

Citește și: Hillary Clinton, LOVITURĂ DURĂ cu câteva zile înainte de alegeri. Ce a decis FBI

FBI a anunţat vineri că anchetează noi e-mailuri trimise de Hillary Clinton de pe un computer personal, în perioada când era secretar de stat. Potrivit unor surse judiciare citate de New York Times, aceste noi mesaje au fost descoperite pe mijloace de comunicare ale unei asistente a lui Clinton, Huma Abedin, şi ale soţului acesteia, Anthony Weiner, anunță Agerpres.

Casa Albă a reacţionat la noua anchetă afirmând că a aflat despre ea din presă, că întrebările legate de e-mailuri trebuie adresate FBI şi că preşedintele Barack Obama nu are motive să îşi schimbe părerea despre candidata democrată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.