Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump s-a prezentat la închisoare: a fost amprentat şi fotografiat ca inculpat în cel de-al patrulea dosar penal / Declarația categorică facută la plecare

washingtonpost.com
inchisoare atlanta trump

Donald Trump s-a prezentat joi la închisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta pentru a se conforma ca inculpat rigorilor legale ce decurg din acuzaţiile care i se aduc în legătură cu efortul său de a anula pierderea alegerilor din 2020 în statul Georgia, acesta fiind cel de-al patrulea dosar penal deschis fostului preşedinte în acest an, informează news.ro.

Trump a fost de acord la începutul acestei săptămâni cu o cauţiune de 200.000 de dolari şi cu alte condiţii de eliberare, inclusiv să nu folosească reţelele de socializare pentru a-i viza pe co-inculpaţi şi pe martorii în dosar..

Protestatarii aflaţi în faţa închisorii au putut fi auziţi scandând împotriva procurorului districtual Fani Willis, care i-a pus sub acuzare pe Trump şi pe alţi 18 în acest dosar..

„Închideţi-o pe Fani!” au scandat susţinătorii fostului preşedinte.

Dosarele închisorii arată că fostul preşedinte Donald Trump a fost arestat şi înregistrat la închisoarea din comitatul Fulton, joi seară. Documentele indică înălţimea li greuntatea lui Trump. El este descris ca având ochi albaştri şi păr blond. A fost înregistrat ca deţinutul nr. P01135809.

Trump a stat la închisoare aproximativ 20 de minute

Şeriful din comitatul Fulton a declarat că toţi cei 19 inculpaţi din dosarul privind încercarea de deturnare a rezultatului alegerilor din Georgia vor trece prin aceeaşi procedură ca orice alt inculpat, care include amprentarea şi fotografierea,

La fel ca mulţi dintre cei 18 co-inculpaţi care s-au predat deja la închisoare, înregistrarea lui Trump a fost finalizată rapid, deoarece fostul preşedinte şi avocaţii săi au negociat termenii predării.

Donald Trump a părăsit Atlanta după ce s-a predat la închisoarea din comitatul Fulton. În total, fostul preşedinte a stat la Atlanta mai bine de o oră şi jumătate.

„Nu am făcut nimic greşit”, a spus Trump reporterilor înainte de a se urca în avion. Trump a descris dosarul penal împotriva sa drept „o parodie de justiţie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.