Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump sare în sprijinul lui Netanyahu: Numai un nebun sau un idiot nu ar răspunde așa cum a făcut Israelul la 7 octombrie

NBC News
Donald Trump

Fostul președinte american Donald Trump pare să susțină răspunsul Israelului la masacrul din 7 octombrie într-un comentariu publicat de tabloidul Israel Hayom.

„Numai un nebun sau un idiot nu ar răspunde așa cum a făcut Israelul la 7 octombrie”, a spus el, într-un singur comentariu publicat în ebraică, care previzualizează un interviu mai complet care va fi lansat de ziar mai târziu astăzi.

Comentariile lui Trump cu privire la răspunsul Israelului au fost oarecum încurcate până acum, el răspunzând în mare parte la întrebările despre operațiunea militară, repetând mantra că atacul de mult planificat al Hamas nu ar fi avut loc dacă ar fi fost încă președinte.

Imediat după atac, el s-a batjocorit și pentru că l-a numit pe ministrul Apărării Yoav Gallant „un nesimțit” din cauza avertismentelor adresate Hezbollah din nord. De asemenea, Trump a părut să laude grupul terorist ca fiind „foarte inteligent”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.