Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Trump surprinde din nou: publică pe platforma X (fostă Twitter) fotografia sa de la închisoare

designboom.com
platforma x

Fostul preşedinte Donald Trump a postat pentru prima dată după mai mult de doi ani pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, postarea referindu-se la faptul că s-a predat la inchisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta.

Postarea, care a inclus fotografia lui, conţine acelaşi mesaj pe care l-a postat anterior pe Truth Social, arătând fotografia sa de la închisoare cu cuvintele “ELECTION INTERFERENCE” şi “NEVER SURRENDER!” sub el.

 

Conform CNN, fostul preşedinte a scris: „Astăzi, la închisoarea notorie pentru violenţă din comitatul Fulton, Georgia, am fost ARESTAT, în ciuda faptului că nu am comis nicio infracţiune”.

„Dar astăzi, am intrat în bârlogul leului cu un mesaj simplu în numele întregii noastre mişcări: Nu voi renunţa niciodată la misiunea noastră de a salva America”.

Ulterior a rămas doar postarea cu fotografia.

Postarea anterioară a lui Trump pe X, pe atunci cunoscută sub numele de Twitter, era din 8 ianuarie 2021, când anunţa că nu va participa la învestirea preşedintelui Joe Biden.

Echipa de campanie a lui Trump vinde, de asemenea, tricouri cu fotografia de la închisoare a fostului preşedinte şi cu mesajul „NEVER SURRENDER!” imprimat pe ele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.