Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupa Bon Jovi concertează în București, duminică seara, la opt ani de la primul show în România

Bon Jovi

Trupa rock americană Bon Jovi concertează în București, în Piața Constituției, duminică seară, la opt ani de la primul show în România, în cadrul turneului de promovare pentru albumul "This House is Not For Sale", potrivit Mediafax.

Bon Jovi sosește la București în formula Jon Bon Jovi, voce și chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducătorul și compozitorul John Shanks și chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013, "Because We Can World Tour".

În deschiderea show-ului trupei Bon Jovi, programat de la 20.30, au fost invitate să cânte, de la ora 17.15, două grupuri autohtone, Gramofone şi Firma.

Citește și: O capsulă Soyuz care a avut la bord trei astronauţi s-a conectat cu succes la Staţia Spaţială Internaţională

Turneul "This House is Not For Sale" pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a împins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vândute. Formația este pregătită cu o selecție de aproximativ 95 de melodii, pe care le schimbă în fiecare concert, incluzând, desigur, inconfundabilele "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" și, bineînțeles, "Livin 'On a Prayer".

Trupa Bon Jovi a mai concertat în București în iulie 2011.

Concertul din București este organizat sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions și D&D East Entertainment. Sub aceeași titulatură, luni, în același loc, sunt programate show-uri ale trupei britanice The Cure și formației irlandeze God Is An Astronaut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.